Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mast Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pereti cortina
100 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fatade tip Perete cortina

Pereti cortina:

Peretii cortina reprezinta fatade din sticla si aluminiu, autoportante, cu proprietati termo si fonoizolatoare. Aceste structuri din sticla si aluminiu se pot aplica pentru planuri verticale, pentru cele inclinate, dar si pentru acoperisuri (luminatoare sau cupole). Peretii cortina reprezinta o modalitate moderna, dar usoara, de a "imbraca" o constructie, timpul de executie al lucrarii fiind mic, iar intretinerea acestora relativ ieftina si usoara.

Exista mai multe tipuri de pereti cortina, dintre care cele mai uzuale sunt: cel clasic (cu profile care acopera vizibil sticla atat pe verticala, cat si pe orizontala), cel semi-structural (la care se observa doar un contur de aluminiu care rigidizeaza prinderea) si cel structural (in care de la exterior se vede numai sticla, aplicata pe profile din aluminiu cu un silicon special). In cazul peretilor cortina structurali sau semi-structurali sunt vizibile numai sticla si garniturile inguste dintre ochiurile de sticla, dand impresia unui perete in intregime din sticla, cu un impact estetic deosebit. Dar aceste tipuri de perete cortina sunt si cele mai scumpe.

Indiferent de tipul de perete cortina necesar, realizarea practica se transpune prin imbinarea unui caroiaj de montanti verticali cu traverse (rigle) orizontale. Izolarea este realizata prin intermediul principiului camerelor de aer si a garniturilor cu piese de etansare in dreptul asamblarii traversei pe montant, iar evacuarea apei se realizeaza printr-un sistem de canale de drenaj prin piesele de strangere si piesele de acoperire orizontale. Proiectarea de specialitate este obligatorie si trebuie sa respecte mai multe conditii reglementate prin normativ. Conditia de rigiditate conduce la limitarea deplasarilor si deformatiilor verticale si orizontale ale ochiului de fatada in cazul actiunilor seismice, actiunii vantului, variatiilor de temperatura, precum si in cazul deformatiilor impuse de sistemul structural al constructiei.

Peretii cortina pot fi combinati cu placari de fatade din materiale compozite pe suport de aluminiu de tip bond (alucobond, etalbond, reynobond, jbond, exalcobond, naturalbond).
Pretul per mp de PERETE CORTINA cuprinde::
- PROFIL ALUMINIU [montanti si traverse dimensionate in functie de dimensiunea ochiurilor de sticla si de inaltimea constructiei]
- DESCHIDERI [clasice-inerioare, vectrale-exterioare cu feronerie vizibila sau ascunsa]
- prinderi pe fatada [ placi metalice, coltare, talpi, armaturi]
- geam termopan
- prelucrare profile aluminiu [frezare, gauriri, stantare]
- executie usi se ferestre inserate in structura de perete cortina
- amenajare schela
- lucrari de montaj

Pretul final care cuprinde materiale si manopera este cuprins intre 120 si 200 euro/mp

La suprafele mari si clientilor fideli firma ofera discount.
Din Gura in Gura